Ce spun pacientii

cojocarucristina

Am fost tratata de catre doctorul Remus Stratulat in decembrie 2013, si am fost foarte multumita de atentia primita.

Serviciile au fost prestate la un inalt nivel profesional si fara eroare. Tratamentul a durat cateva saptamani, avand un grad de complexitate ridicat.

Va recomand clinica Dental One cu caldura, deoarece aici beneficiati de grija si de confortul necesar pentru a va rezolva problemele stomatologice.

COJOCARU CRISTINA

ramona casian

Nu aveam incredere in dentisti pana cand l-am intalnit pe doctorul Adel Maasarani. Din acel moment, am reinceput sa am incredere.

Cazul meu, care venea cu un diagnostic complex, a fost abordat cu incredere si grija. Interventiile au fost dificile dar dr. Adel Maasarani a facut tot posibilul sa ma simt cat mai relaxata.

Zambetul meu este complet refacut acum si ma simt extraordinar de bine.

RAMONA CASIAN

Diana Caprita

"Experienta Dental One este unica prin calitatea serviciilor, caldura echipei de medici, modul impecabil in care fiecare problema este solutionata - in avantajul pacientului! Intr-un cuvant: Servicii personalizate, de cea mai buna calitate! "

DIANA CAPRITA

 
theodor gaetano

Un prieten m-a sfatuit sa incerc clinica Dental One daca am nevoie de un dentist bun. Acum pot sa spun ca a fost un sfat stralucit. Am avut parte de un tratament bine planificat si foarte rapid si am putut sa-mi dau seama de profesionalismul echipei medicale si a personalului.

Echipamentul modern si prietenia de care a dat dovada personalul m-au impresionat.

Recomand Dental One oricui apreciaza o ingrijire medicala de top si confort maxim.

THEODOR GAETANO

Geanina Marin

"Va mulțumesc din suflet pentru serviciile si atmosfera deosebita.

Mi-a facut o deosebită plăcere sa întâlnesc o echipa tanara, ambițioasă, cu standarde înalte. Felicitări! Va admir!”

GEANINA MARIN

Adrian_Mina

Adrian Mina “ Spartacus”: „Cand eram doar un copil, fiind intr-un cantonament de pregatire sportiva la munte am avut o problema cu o masea care nu ma lasa deloc sa-mi desfasor activitatea, aveam niste dureri groaznice.

Dupa o noapte alba tatal meu in calitate de antrenor m-a luat in masina si am mers la un cabinet stomatologic din apropiere, acolo am avut o experienta foarte trista, mi s-a facut anestezie si in loc sa-mi scoata maseaua cu probleme mi-a scos o masea buna :(((( .Urmatoarea seara am avut niste dureri si mai mari, fiindca maseaua cu pricina era la locul ei. De atunci au trecut cativa ani, iar eu imi pierdusem increderea in orice medic, și asta a dus la probleme mai mari cu dantura.

Anul acesta tot impreuna cu tatal meu care m-a convins cu greu sa mergem la un cabinet sa mai incercam o data, am ajuns la Dental One pe care I-am cunoscut vizualizand un filmulet care mi-a dat curaj si incredere sa mai incerc o data, si a doua zi am si mers la clinica.

Aici in urma discutiilor purtate cu domnisoara Corina Samfir in calitate de Manager si echipa Dental One, medicii Remus Stratulat si Adel Maasarani am prins mult curaj si am inceput un program bine stabilit , am avut cateva extractii destul de complicate, și nu imi vine sa cred ca se poate fara dureri, fara chinuri. Dantura mea a inceput sa fie refacuta pe zi ce trece si astfel am inceput sa-mi recapat zambetul si increderea in medici”

ADRIAN MINA