Clinica de turism dentar


Romania a ajuns sa fie in ultimii ani o destinatie cautata si apreciata pentru tratamentele dentare. Industria stomatologica de la noi din tara este bine dezvoltata, cu cabinete si clinici, printre care si Dental One, echipate la standardele Europei de Vest. Calitatea actului medical este foarte ridicata, indiferent de tipul serviciului prestat.

Atat turistii straini, cat si expatii sau romanii care locuiesc in strainatate pot gasi la Dental One servicii dentare de calitate la preturi accesibile pentru diagnosticarea, preventia si tratamentul oricarei afectiuni dentare. Cei veniti din afara tarii pot lega planul de tratament dentar cu un city break in Bucuresti. Astfel, au ocazia sa-si trateze problemele cu dintii si sa si calatoreasca, in acelasi timp economisind o suma de bani consistenta in raport cu pretul tratamentelor din tarile de provenienta.

Fiind o clinica specializata pe turism dentar premium, noi cei de la Dental One ne straduim sa tratam cu mult respect si profesionalism fiecare cerinta a pacientilor nostri, pentru a-i face sa se simta confortabil si in siguranta pe toata durata sederii lor in tara.