Echipa noastra

dr-remus-stratulat

Dr. Remus Stratulat

CO-Founder, Estetica dentara

O viata dedicata frumusetii zambetului. Aceasta este misiunea pe care dr. Remus Stratulat, expertul nostru in stomatologie dentara, o urmareste zilnic.
dr-adel-maasarani

Dr. Adel Maasarani

CO-Founder, Chirurgie orala, Implantologie

Urmand o traditie de familie, dr. Adel Maasarani s-a dedicat unei cariere medicale si performantei in domeniul stomatologiei si chirurgiei orale si maxilo-faciale.
corina-samfir

Corina Samfir

CO-Founder, Director General

Corina Samfir se ocupa de toate aspectele de management ale clinicii noastre. Prin dedicarea sa, se asigura ca totul decurge conform planului pentru fiecare vizita programata.

 

Razvan Paraschiv

Dr. Razvan Paraschiv

Endodontie

Dr. Razvan Paraschiv a absolvit Universitatea de Medicina din Bucuresti. Este o persoana extrem de pasionata de medicina dentara si mai ales de endodontie si rezolva cu succes cele mai complicate cazuri.
Roxana Serban

Dr. Roxana Serban

Stomatologie generala

In anul 2014 absolvea Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”- Bucuresti iar dorinta de a face oamenii, viitorii pacienti, sa zambeasca era principala sursa de entuziasm. Dorinta de a deveni medic stomatolog a venit destul de tarziu, asta poate pentru ca nimeni din familie nu i-a insuflat aceasta meserie.
Ruxandra Baltag

Dr. Ruxandra Baltag

Ortodontitie

Avand o diploma in ortodontologie obtinuta la Universitatea de Medicina si Farmacie, dr. Ruxandra Baltag are misiunea zilnica de a indrepta dantura si de a infrumuseta zambetul pacientilor sai.
Adriana Goga

Dr. Adriana Goga

Medic dentist

Sustin ca medic dentist grija timpurie dentara si importanta unui zambet sanatos, atat pe plan personal, cat si profesional.
Andrei Stanciu

Dr. Andrei Stanciu

Medic dentist

Consider ca zambetul este cea mai importanta carte de vizita,de aceea este foarte important sa ne ingrijim de sanatatea dintilor inca din copilarie.

Front Office

Andreea Bilcea

Andreea Bilcea

Front Office

“Imi place sa socializez si sa vad oamenii zambind.Am absolvit Universitatea Titu Maiorescu,specializarea Comunicare si Relatii Publice,iar acum ma simt minunat sa pot pune in practica tot ceea ce am acumulat pe parcursul timpului.
Rodica Bulmau

Rodica Bulmau

Front Office

Desi in copilarie isi dorea sa studieze Farmacie, in urma cu 4 ani a absolvit Facultatea de Administratie Publica. A lucrat in domeniul vanzarilor si in marketing online insa cumva ceva lipsea si era in permanenta in cautare a unui job care sa o implineasca din punct de vedere professional.
Alina Alexandru

Alina Alexandru

Front Office

Sunt pasionata de tot ce înseamnă frumos, ma încarc cu energie de la cei din jur, si de aceea am căutat întotdeauna să-mi desfășor activitatea lângă oameni pozitivi.