Clinica Dental One este mai mult decat o destinatie preferata de turism dentar, este un concept bazat pe ideea unei vieti sanatoase si placute.

Organizam evenimente care reunesc o comunitate valoroasa de doctori, pacienti si profesionistii din diferite domenii, precum culinar si vin, moda, infrumusetare, spa si comert. Ne adunam spre a socializa, schimba pareri si idei in minunata ambianta a spatiului de asteptare al clinicii noastre.

09 Mar 2016
Am avut bucuria sa sarbatorim alaturi de cateva doamne minunate, care si-au inceput ziua la Dental One. Pe langa multe cadouri, au avut ocazia sa testeze in premiera intr-o clinica de stomatologie, Ochelarii Samsung Gear VR, care vor fi folositi de pacienti in sala de asteptare sau in timpul interventiilor. Total pentru confortul pacientilor!
952 ori
02 Iun 2015
Pe 30 mai am avut onoarea sa fim parte a turului LoveRomania , avand musafiri din Italia, Spania, Danemarca, Bulgaria şi România. Acest tur al Romaniei a fost organizat de Cristina Patrascu, o persoana cu experienta in turismul romanesc si international.
1259 ori