Un nou concept de clinica

Dental One este mai mult decat o clinica de stomatologie. Aici veti regasi imbinarea perfecta dintre o atmosfera relaxanta, profesionalism, servicii medicale de ultima ora si ingrijire completa. Accesand serviciile clinicii Dental One veti descoperi ca mersul la dentist nu a fost niciodata mai placut:

 • Planurile de tratament sunt personalizate, gandite sa fie cu adevarat eficiente

 • Oferim certificate de garantie pentru toate lucrarile dentare efectuate
 • Folosim metodele de tratament cele mai noi de pe piata, cat mai putin invazive, fara durere si cat mai rapide: e.g fatetele dentare, interventiile cu laserul Waterlase care inlocuieste freza dentara, tehnica PRGF Endoret, s.a.m.d

 • Pacientii nostri beneficiaza de tehnica medicala de ultima generatie: echipamente Ritter, laserul dentar Waterlase
 • Pacientii nostri au parte de toata grija si atentia celor mai buni medici stomatologici, li se explica atent ce solutii exista pentru problemele lor, li se asigura tot confortul pe perioada procedurii, relatia cu medicul se mentine post-tratament pe termen lung
 • Avem laborator de radiologie propriu, ceea ce inseamna timp economisit pentru a face radiografii dentare, in beneficiul pacientului
 • Ne caracterizeaza grija pentru mentinerea sanatatii si frumusetii dintilor pe termen lung
 • Deviza noastra: “Fara compromis privind calitatea”
 

Clinica Dental One beneficiaza de:

 • O locatie unica in zona rezidentiala Clucerului din Nordul Bucurestiului, la 25 de minute distanta de Aeroportul International Henry Coanda
 • 3 cabinete cu cel mai modern echipament si o terasa cu o priveliste relaxanta
 • 2 camere puse la dispozitie pentru a va reveni dupa procedurile chirurgicale
 • O zona de asteptare spatioasa si camere frumos decorate
 • Modalitati distractive de a va petrece timpul inainte sau dupa tratament, incluzand vizite la muzee, spa, restaurante si vizitarea obiectivelor turistice din Bucuresti si imprejurimi.

Ne straduim sa va oferim cea mai buna ingrijire dentara pentru confortul dumneavoastra. De la chirurgie maxilo-faciala, la cosmetica dentara si controale de rutina, ne asiguram ca atata vreme cat sunteti in grija noastra veti avea un zambet luminos pe fata.

Prin cea mai noua tehnologie si nivelul de ingrijire oferit de catre doctorii nostri, clinica Dental One face ca fiecare interventie sa aiba cel mai bun rezultat pentru pacient, asigurand maximum de confort si siguranta.
In plus, la sfarsitul tratamentului, veti primi un certificat de garantie pentru procedurile efectuate la noi.
Echipa noastra de experti poate rezolva si cele mai complexe situatii intr-un interval de timp de la 3 pana la 5 zile. De asemenea, suntem specializati in stomatologie moderna bazata pe proceduri minim invazive.

Tratam mai intai cauza, folosim interventiile chirurgicale doar ca o ultima varianta, iar acolo unde este posibil, facem tot posibilul sa pastram cat mai mult din dantura naturala.

Pentru pacientii veniti din afara tarii, ne ocupam de toate aspectele vizitei, incluzand rezervarea biletului de avion, drumul de la si inapoi spre aeroport, precum si de cazarea la hotel. In plus, alocam un consultant permanent pe perioada sederii, cu scopul de a va rezolva orice nevoie sau problema, 24 de ore din 24.
Vizitati-ne daca sunteti in cautare de servicii dentare premium si doctori stomatologi de varf in chirurgia maxilo-faciala, implantologie si estetica dentara.