PRGF ®-Endoret ®

La clinica Dental One, intampinam cu placere si adoptam rapid minunile stiintei medicale, ceea ce duce la cele mai bune rezultate in practica noastra.

Din acest punct de vedere suntem una dintre putinele clinici care pot folosi uimitoarea tehnica PRGF ®-Endoret ®, ceea ce, cu cuvinte simple (pe intelesul fiecaruia), inseamna activarea trombocitelor pacientilor pentru stimularea si accelerarea vindecarii tesutului si regenerarea acestuia.

Asta inseamna ca la clinica Dental One va putem garanta un timp de vindecare mai rapid, cu mai putin disconfort sau umflaturi pentru orice procedura chirurgicala efectuata.

PRGF sunt trombocite 100% identice cu cele ale pacientului, produse din sangele acestuia printr-un procedeu simplu. Este nevoie doar de o mica mostra din sangele pacientului si aparatura specializata pentru a produce PRGF.

Este o tehnologie care permite intrebuintarea propriilor resurse ale organismului, cu rezultate uimitoare in multe afectiuni patologice, regenerand tesutul fara efecte adverse si reducand semnificativ timpul de recuperare al fracturilor, intinderilor musculare, rupturilor de tendon si al operatiilor efectuate.

Beneficii ale tehnologiei:

  • Mareste rata de succes in tratamentele cu implanturi dentare.
  • 100% biocompatibila, versatila si sigura, fiind obtinuta din propriul sange al pacientului
  • Prima tehnologie din istoria medicinei care garanteaza o compatibilitate de 100%
  • Proprietati de vindecare si regenerare dovedite stiintific
  • Nici un efect advers al tratamentului in timp