Etape Turism Dentar

globul-pamantesc

Daca sunteti inafara tarii si doriti sa beneficiati de servicii stomatologice de calitate, la costuri accesibile, puteti fi siguri ca vom face toate eforturile pentru a va asigura cea mai placuta experienta in domeniul turismului dentar.

Cititi care sunt pasii necesari pentru a veni la clinica noastra din Bucuresti. Veti descoperi o cale sigura si placuta pentru tratamente stomatologice de ultima generatie.

Consultatie stomatologica online

Primul pas pe care trebuie sa-l faceti pentru a ne cunoaste mai bine este sa completati un formular despre starea de sanatate a dintilor domneavoastra ce consta in informatii medicale generale si specifice despre problemele dentare existente pe care doriti sa le rezolvam.

Va vom raspunde la intrebari si la cereri, va vom cere analizele, radiografiile panoramice si tomografiile efectuate, pentru a va putea cerceta cazul si pentru a va planifica tratamentul. Informatiile medicale furnizate vor ramane cu totul confidentiale, echipa noastra de experti medicali fiind singura cu acces la aceste date.

Pe baza acestor documente, va vom trimite un plan de tratament personalizat, cu un numar alocat de sedinte si costul aproximativ de timp si bani. Impreuna vom planifica toti pasii tratamentului si apoi ai planului de recuperare. Va vom fixa toate vizitele pentru tratament.

avion in zborAranjamentele de zbor

Suntem specializati in furnizarea de servicii premium de stomatologie pentru pacienti din intreaga lume. Puteti avea incredere in expertiza noastra, pentru a obtine cele mai bune rezultate la un standard ridicat de calitate al serviciilor.

Odata ce v-ati decis asupra datelor la care doriti sa va programati la clinica Dental One, va vom ajuta sa gasiti cele mai convenabile zboruri si putem chiar sa rezervam biletele pentru dumneavoastra.

Colaboram cu agentii de turism care ne ofera preturi preferentiale si va pot planifica intreaga sedere in Romania pentru un management eficient al timpului.

Rezervarea la hotel

Vom actiona precum propriul dumneavostra concierge cu privinta la toate aspectele programarii dumnevoastra la clinica Dental One. Va vom trimite e-mailuri cu o selectie rafinata de hoteluri sau apartamente din Bucuresti situate in apropierea clinicii, pentru a va putea decide asupra cazarii, iar dupa ce v-ati decis, vom face toti pasii necesari pentru dumneavoastra.

Va vom trimite un contract electronic cu planul de tratament, costul si toate serviciile suplimentare incluse.
Inainte de plecare, veti primi confirmarea rezervarii, a aranjamentelor de calatorie si a cazarii.

la aeroport

Sosirea in Bucuresti

Veti fi intampinat la Sosiri in aeroport cu un cartonas inscriptionat clinica Dental One, pentru ca reprezentantul nostru sa fie usor de identificat. Un sofer personal va va transporta pe dumneavoastra si reprezentatul dumneavoastra la clinica sau direct la hotel, in functie de prima intalnire cu doctorii clinicii Dental One. Veti primi un telefon mobil la sosire pentru a ne putea contacta oricand.

Planul de tratament

Pe baza planului de tratament, puteti afla cat timp trebuie sa petreceti la clinica pentru urmarea acestuia, si cat timp liber aveti la dispozitie. Insotitorul dumneavoastra personal se va asigura ca aveti un plan zilnic de activitati si va poate sugera diferite idei pentru a va face sederea aici cat mai placuta.

bucurestiO oportunitate minunata de a vizita din nou minunile tarii

Va puteti folosi de timpul liber pentru a vizita minunatele atractii ale Bucurestiului si chiar sa-i explorati imprejurimile. Va vom recomanda diferite tururi la obiectivele turistice, zile la spa sau centre de ralaxare, chiar si scurte excursii la munte pentru a vizita castelul lui Dracula sau unele dintre cele mai idilice fortarete ale Romaniei. Vom fi propriul dumneavoastra ghid catre toate locurile minunate pe care le puteti gasi aici.

Solutii pentru ingrijirea de dupa

Vasta noastra experienta, profesionalismul si echipamentul stomatologic de top asigura standarde inalte pentru clinica noastra Dental One, dar este esential ca lucrarile noastre sa fie mentinute in siguranta prin consultatii periodice si curatare dentara profesional in tara unde locuiti.

Avem o retea de clinici partenere care va pot mentine excelentul tratament la dumneavostra acasa.

corina

Pentru orice detalii privind vizita la Clinica Dental One, o puteti contacta pe:

Corina Samfir

(+40) 744 859 032

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.