Va redam stralucirea zambetului

V-ati pierdut zambetul perfect al copilariei? Pe masura ce inaintam in varsta, dintii isi pierd culoarea perfect alba din varii motive: alimentatie, tratamente medicamentoase luate de-a lungul timpului sau fumat. Din pacate, la un moment dat, periajul dintilor nu mai poate impiedica ingalbenirea dintilor, si atunci devine necesara o vizita la dentist.

Sunt mai multe tipuri de tratamente profesionale de albire dentara, dar aici, la clinica Dental One, folosim doar cel mai modern si eficient procedeu. Cu ajutorul tehnologiei, ne asiguram ca dintii dumneavoastra isi recapata albul lor natural, fara disconfort si maximum de eficienta.

Folosim laserul pentru a activa particulele gelului de albire, ceea ce duce la un procedeu atat foarte rapid, cat si complet confortabil si cu un impact minim asupra sensibilitatii dintilor dumneavoastra.

Dar noi, clinica Dental One, nu ne oprim doar la aspectul estetic al danturii dumneavoastra. Tratamentele noastre de albire dentara profesionala includ si tratamente contra hipersensibilitatii dentare, tratamente cu Laserul Dentar.

 


Iti doresti o albire dentara?

Solicita ACUM o programare

 

Interventii lipsite de durere

Tehnica si echipamentul modern ne permit sa efectuam procedurile necesare pentru albirea dentara, intr-un mediu complet relaxant si confortabil pentru pacient, fara durere.

Timp de interventie redus

Medicii nostri talentati folosesc cu mare precizie echipamentul pe care il au la dispozitie, pentru interventii rapide, cu minim de disconfort si impact pentru dintii sensibili.

Interventii 100% eficiente

Deoarece folosim ultimele tehnologii in domeniu pentru albire dentara, o ingrijire buna si vizite regulate la medicul dentist asigura rezultatul foarte bun al interventiei pe termen cat mai lung.

Garantia

Experienta, aparatura moderna si materialele folosite asigura o calitate ireprosabila procedeelor de albire dentara la clinica Dental One.

De ce clinica Dental One?

  • Plan de tratament personalizat
  • Grad de experienta ridicat
  • Stomatologie moderna
  • Grija fata de pacient

Dupa o consultatie completa a starii danturii dumneavoastra, echipa noastra de experti multidisciplinari va va propune un plan de tratament personalizat, care se va mula pe dorintele si planurile dumneavoastra.

Doctorii nostri sunt experti in domeniile lor de specializare si va vor oferi grija si indrumarea de care aveti nevoie pentru a alege tratamentul care vi se potriveste cel mai bine.

Va invitam sa experimentati un concept cu totul nou al stomatologiei moderne, bazat pe echipament inovator, materiale si know-how international.

Aici la Dental One veti fi tratat cu respect si profesionalism desavarsit, si va veti simti in siguranta si confortabil in clinica noastra primitoare si calduroasa. Dispunem de 3 cabinete stomatologice complet echipate, 2 camere de recuperare post-operatorie, un spatiu de primire spatios, terase relaxante si camere frumos decorate.