Pastrati-va un zambet frumos cu coroane dentare

Daca dantura dumneavoastra prezinta dinti lipsa sau afectati din punct de vedere estetic si functional foarte mult, coroanele dentare sunt cele mai potrivite modalitati de reconstructie. De asemenea, daca va lipsesc mai multi dinti la rand, spatiul liber poate cauza mai multe afectiuni, inclusiv boli parodontale, digestive sau de articulatie. Pentru a preveni astfel de probleme, tratamentul este strict necesar si inlocuirea dintilor lipsa cu coroane dentare

Exista mai multe tipuri de coroane dentare, in functie de materialul din care sunt facute: metalo-ceramice, zirconiu-ceramice sau integral ceramice, cel mai nou material folosit fiind disilicatul de litiu, E-MAX. Coroanele dentare intergral cermanice din E-MAX sunt cele mai estetice, avand o translucenta superioara.

Coroana dentara acopera dintele deteriorat si va arata exact ca un dinte sanatos, datorita faptului ca reproduce culoarea si semitransparenta danturii naturale si mai ales functionalitatea.

La clinica Dental One folosim coroane dentare care ofera functionalitatea maxima pe termen lung si o estetica deosebita.

Recomandam coroane dentare din zirconiu-ceramica sau ceramica integral. Facem si constructie de proteze dentare. Inalta calitate a materialelor folosite determina garantia prelungita pentru interventiile efectuate. Suntem renumiti in practica stomatologica pentru capacitatea noastra de a efectua reconstructii orale complete cu un grad ridicat de competenta.

De ce sa apelati la coroane sau punti dentare fixe:

  • Va puteti albi, remodela si realinia dantura existenta
  • Coroana functioneaza ca un scut pentru ce a mai ramas din dintele deteriorat
  • Va vor reda complet zambetul
  • Puteti vorbi si mesteca, fara ca fata sa va fie deformata
  • Forta muscaturii va fi distribuita cum trebuie prin inlocuirea dintilor lipsa
  • Impiedica dintii ramasi sa-si paraseasca pozitia
 


Ai nevoie de o coroana dentara?

Solicita o consultatie

Interventii lipsite de durere

Tehnica si echipamentul modern ne permit sa efectuam procedurile necesare fixarii unei coroane sau a unei punti dentare, intr-un mediu complet relaxant si confortabil pentru pacient.

Timp de recuperare redus

Talentatii nostri chirurgi folosesc cu mare precizie echipamentul pentru a efectua incizii si suturi minimale, ceea ce reduce durerea post-operatorie si optimizeaza timpul de recuperare.

Interventii 100% eficiente

Deoarece coroanele si puntile dentare functioneaza ca o dantura naturala, o ingrijire buna si vizite regulate la medicul dentist le asigura longevitatea.

Garantia

Experienta, aparatura moderna si materialele folosite asigura o inalta calitate a coroanelor si a puntilor dentare. Astfel, clinica Dental One va ofera o garantie dentara de 10 ani pentru ele.

De ce clinica Dental One?

  • Plan de tratament personalizat
  • Grad de experienta ridicat
  • Stomatologie moderna
  • Grija fata de pacient

Dupa o consultatie completa a starii danturii dumneavoastra, echipa noastra de experti multidisciplinari va va propune un plan de tratament personalizat, care se va mula pe dorintele si planurile dumneavoastra.

Doctorii nostri sunt experti in domeniile lor de specializare si va vor oferi grija si indrumarea de care aveti nevoie pentru a alege tratamentul care vi se potriveste cel mai bine.

Va invitam sa experimentati un concept cu totul nou al stomatologiei moderne, bazat pe echipament inovator, materiale si know-how international.

Aici la Dental One veti fi tratat cu respect si profesionalism desavarsit, si va veti simti in siguranta si confortabil in clinica noastra primitoare si calduroasa. Dispunem de 3 cabinete stomatologice complet echipate, 2 camere de recuperare post-operatorie, un spatiu de primire spatios, terase relaxante si camere frumos decorate.