Fatete dentare din ceramica - Solutia ideala pentru infrumusetarea totala a zambetului dumneavoastra

Daca suferiti din cauza unor dinti strambi, patati, cariati sau deteriorati, care va afecteaza zambetul, trebuie sa stiti ca medicina dentara moderna a venit cu solutia perfecta - fatete dentare, ce nu necesita decat o interventie minim invaziva asupra danturii dumneavoastra. Intr-un interval scurt de timp, de pana la doua saptamani, va puteti reface zambetul dorit prin interventia cu fatete dentare.

Acestea functioneaza ca o imbracaminte si un scut pentru dantura, acoperind partea din fata a dintilor pentru o imbunatatire considerabila a aspectului si pentru corectarea imperfectiunilor. Fatetele dentare din ceramica sunt mai puternice si mai durabile in comparatie cu alte tipuri de fatete dentare. Aici la Dental One, stralucitii nostri tehnicieni si experti in stomatologia estetica proiecteaza fatete dentare perfecte pentru a va infrumuseta zambetul.

De ce fatete dentare:

  • Pentru umplerea spatiilor inestetice dintre dinti
  • Repara dintii sparti, ciobiti, crapati sau cariati
  • Va lumineaza zambetul
  • Schimba marimea, forma sau alinierea anumitor dinti
  • Textura si coloritul sunt similare cu cele ale unor dinti naturali
  • Datoria ceramicii dentare complet biocompatibila, reactiile alergice sunt inexistente


Ai nevoie de fatete dentare?

Solicita o consultatie

Interventii lipsite de durere

Tehnica folosita si aparatura moderna ne permit sa prelucram fatete din portelan care sa se potriveasca perfect cu dantura dumneavoastra. De asemenea, punerea acestora se va face intr-un mediu complet relaxant si confortabil pentru pacient.

Timp scurt de executie

Talentatii nostri tehnicieni si experti in estetica dentara se vor asigura ca fatetele facute special pentru dumneavoastra vor fi fabricate si puse intr-un interval de timp cat mai mic, pentru a va putea bucura de un zambet uimitor in mai putin de doua saptamani.

Interventii 100% reusite

Deoarece fatetele din portelan se comporta precum dantura naturala, o buna igiena orala si vizite regulate la stomatolog sunt necesare pentru a le asigura longevitatea.

Garantia

Experienta noastra, aparatura moderna si materialele folosite asigura inalta calitate a fatetelor din portelan. Noi, clinica Dental One, oferim o garantie de 10 ani pentru ele.

De ce clinica Dental One?

  • Plan de tratament personalizat
  • Grad de experienta ridicat
  • Stomatologie moderna
  • Grija fata de pacient

Dupa o consultatie completa a starii danturii dumneavoastra, echipa noastra de experti multidisciplinari va va propune un plan de tratament personalizat, care se va mula pe dorintele si planurile dumneavoastra.

Doctorii nostri sunt experti in domeniile lor de specializare si va vor oferi grija si indrumarea de care aveti nevoie pentru a alege tratamentul care vi se potriveste cel mai bine.

Va invitam sa experimentati un concept cu totul nou al stomatologiei moderne, bazat pe echipament inovator, materiale si know-how international.

Aici la Dental One veti fi tratat cu respect si profesionalism desavarsit, si va veti simti in siguranta si confortabil in clinica noastra primitoare si calduroasa. Dispunem de 3 cabinete stomatologice complet echipate, 2 camere de recuperare post-operatorie, un spatiu de primire spatios, terase relaxante si camere frumos decorate.