Ai nevoie de un implant dentar?

Din diverse motive ti-ai pierdut unul sau mai multi dinti si pe zi ce trece disconfortul este din ce in ce mai mare?

Cea mai buna solutie de restaurare este prin implanturi dentare. Implanturile dentare reprezinta solutia moderna de rezolvare a problemei inainte sa devina din ce in ce mai grava.

Implantul dentar este facut din titan de o calitate ridicata, fiind un inlocuitor biocompatibil al radacinii dintelui. Interventia cu implanturi dentare este o interventie chirurgicala, implantul fiind fixat in locul dintelui lipsa si servind ca fundatie pentru dinte.

Pentru o dantura sanatoasa si estetica pe termen lung sunt necesare implanturi dentare premium, biocompatibile si fara riscuri.

Medicii nostri experti in chirurgie orala si maxilo-faciala sunt gata sa va evalueze starea de sanatate a dintilor si sa va recomande tipul de implant dentar care va functiona cel mai bine pentru dumneavoastra.


In cadrul Dental One am ales parteneriatul cu Institutul de cercetare si biotehnologie din Spania, deoarece:

 • Institutul are peste 17 de ani de cercetare in 6 ramuri ale medicinei: stomatologie, dermatologie, oftalmologie, estetica, medicina sportiva
 • peste 100 de studii clinice si articole in revistele si jurnalele de specialitate
 • rata de succes pentru implanturile dentare BTI este de 99,1 %
 • peste 145 de tipuri de implanturi dentare, cu scopul de a potrivi implantul la pacient si nu invers

La Dental One, am ales sa folosim tehnologia premium cu implanturi dentare BTI in completare cu metoda PRGF Endoret( plasma bogata in factori de crestere), cu o rata de succes de 100%. Ma multe despre PRGF Endoret

Motive pentru care sa luati in considerare implanturile dentare:

 • Va puteti salva dintii sanatosi din jur prin inlocuirea unuia sau a mai multor dinti lipsa
 • N-o sa mai suferiti de dureri ale maxilarului sau probleme cu muscatura cauzate de dintii care se misca in spatiul gol
 • Va refaceti frumusetea zambetului
 • Puteti sa mestecati normal si sa vorbiti clar
 • Implanturile dentare va ofera o fundatie mai sigura si confortabila pentru o lucrare protetica


Ai nevoie de un implant?

Solicita o consultatie

Proceduri nedureroase

Tehnica de lucru si aparatura moderna ne permit sa efectuam un implant dentar intr-o ambianta complet relaxanta si confortabila pentru pacient.

Timp de recuperare scazut

Chirurgii nostri stomatologi isi folosesc perfect echipamentul, efectuand incizii si suturi foarte precise, ceea ce duce la o durere postoperatorie cat mai mica si un timp de recuperare optim.

Interventie 100% de succes

Deoarece implanturile dentare functioneaza exact ca un dinte natural, atat o buna igiena orala, cat si vizite regulate la dentist sunt necesare pentru a va asigura ca implantul va rezista perioade indelungate de timp.

Garantia

Experienta noastra, tehnologiile avansate si materialele folosite asigura inalta calitate a implanturilor noastre dentare. Aici, la clinica Dental One va oferim o garantie pe viata pentru implanturile dumneavoastra.

 

De ce clinica Dental One?

 • Plan de tratament personalizat
 • Grad de experienta ridicat
 • Stomatologie moderna
 • Grija fata de pacient

Dupa o consultatie completa a starii danturii dumneavoastra, echipa noastra de experti multidisciplinari va va propune un plan de tratament personalizat, care se va mula pe dorintele si planurile dumneavoastra.

Doctorii nostri sunt experti in domeniile lor de specializare si va vor oferi grija si indrumarea de care aveti nevoie pentru a alege tratamentul care vi se potriveste cel mai bine.

Va invitam sa experimentati un concept cu totul nou al stomatologiei moderne, bazat pe echipament inovator, materiale si know-how international.

Aici la Dental One veti fi tratat cu respect si profesionalism desavarsit, si va veti simti in siguranta si confortabil in clinica noastra primitoare si calduroasa. Dispunem de 3 cabinete stomatologice complet echipate, 2 camere de recuperare post-operatorie, un spatiu de primire spatios, terase relaxante si camere frumos decorate.