Salvati-va dantura printr-un tratament eficient al obturatiei de canal

Nervii dintilor pot fi grav afectati de numeroase rani, descompunere sau boli. Daca durerea devine de nesuportat, primul dumneavoastra instinct este sa extrageti dintele pentru a usura durerea.

Tot ce trebuie sa stiti este ca dintele poate fi salvat printr-o tratare eficienta a obturatiei de canal. La Dental One extragem tesutul nervos infectat, interiorul dintelui fiind curatat cu grija si dezinfectat, apoi umplut si sigilat cu un material asemanator cu cauciucul numit gutaperca. Urmeaza reconstructia dintelui cu o coroana sau plomba pentru a-l proteja. Dupa reconstructie, dintele poate continua sa functioneze ca oricare altul. Pentru dintii foarte afectati, o reconstructie completa este posibila cu ajutorul unei coroane care ii copiaza culoarea naturala.

Odata terminata interventia, extragerea nervului va elimina orice durere. Tratamentul este foarte sigur si asigura pastrarea structurii naturale a dintelui.

De ce un tratament de obturatie de canal?

  • Tratamentul este sigur si 100% eficient.
  • Tratamentul modern pentru obturatia de canal este foarte similar cu cel al unei plombari de rutina
  • Poate fi indeplinit in mod normal intr-una sau doua sedinte
  • Asigura masticatie eficienta si o muscatura normala
  • Protejeaza dintii din preajma celui cu probleme
 


Ai nevoie de un tratament de obturatie de canal?

Solicita o consultatie

Proceduri lipsite de durere

Multe proceduri endodontice sunt efectuate pentru a usura durerile de dinti cauzate de inflamarea sau infectarea miezului dintelui. Datorita tehnicii si a anestezicelor moderne, majoritatea pacientilor spun ca se simt confortabil in timpul procedurii.

Solutii pe termen lung

Tratamentele endodontice va ajuta sa va pastrati zambetul natural, sa continuati sa consumati mancarurile preferate, si reduc nevoia de tratamente ulterioare. Cu ingrijirea necesara, majoritatea dintilor care au trecut print-un tratament de obturatie de canal pot rezista la fel de mult precum ceilalti dinti naturali, adesea o viata intreaga.

Proceduri 100% eficiente

Tratamentele cu laser reprezinta o alternativa complet sigura, eficienta si reprezinta o solutie benefica, in comparatie cu cele care folosesc freze traditionale. Acuratetea si precizia le descriu cel mai bine.

Garantia

Experienta, tehnologia moderna si materialele folosite asigura inalta calitate a tratamentelor de obturatie de canal. Va oferim o garantie pe viata pentru aceste interventii.

De ce clinica Dental One?

  • Plan de tratament personalizat
  • Grad de experienta ridicat
  • Stomatologie moderna
  • Grija fata de pacient

Dupa o consultatie completa a starii danturii dumneavoastra, echipa noastra de experti multidisciplinari va va propune un plan de tratament personalizat, care se va mula pe dorintele si planurile dumneavoastra.

Doctorii nostri sunt experti in domeniile lor de specializare si va vor oferi grija si indrumarea de care aveti nevoie pentru a alege tratamentul care vi se potriveste cel mai bine.

Va invitam sa experimentati un concept cu totul nou al stomatologiei moderne, bazat pe echipament inovator, materiale si know-how international.

Aici la Dental One veti fi tratat cu respect si profesionalism desavarsit, si va veti simti in siguranta si confortabil in clinica noastra primitoare si calduroasa. Dispunem de 3 cabinete stomatologice complet echipate, 2 camere de recuperare post-operatorie, un spatiu de primire spatios, terase relaxante si camere frumos decorate.