Proteze dentare - concepute sa se potriveasca perfect cu gura dumneavoastra

Atunci cand va cade un dinte din cauza unei afectiuni gingivale, a unei carii sau a diferitelor alte probleme dentare, protezele dentare pot fi o solutie pe termen lung care sa va redea increderea. Daca le-ati mai incercat dar ati simtit durere si o stare de disconfort, puteti fi increzatori ca noi avem atat tehnica, cat si experienta necesara pentru a va vindeca dantura si a gasi proteza dentara perfecta pentru dumneavoastra.

Indiferent de care proteza dentara aveti nevoie, Dental One va va crea una care vi se va potrivi perfect si va va da senzatia ca aveti dantura dumneavoastra naturala, in acelasi timp inlaturandu-va orice teama ca ar putea aluneca din gura.

Echipa noastra de medici si tehnicieni dentari va va recomanda cea mai buna optiune, gandita dupa masuratori exacte. Oferim proteze dentare fixe sau mobile, proteze dentare detasabile partiale sau totale, proteze dentare cu un sistem de prindere special. Folosim o precedura prin care ancoram proteza dentara de un implant dentar, pentru a-i imbunatati stabilitatea.

Motive pentru care merita sa luati in calcul o proteza dentara:

  • Confort si usurinta in vorbire si masticatie
  • Nici o teama ca s-ar putea detasa din cauza sistemului special de prindere
  • Scade riscul de boli ale gingiei si de afectiuni parodontale
  • Inlatura presiunea la care gingia este supusa
  • Usor de ajustat in timp
  • Impiedica restul danturii sa se deplaseze din pozitia naturala

 

 


Ai nevoie de o proteza dentara?

Solicita o consultatie

Proceduri lipsite de durere

Tehnica si echipamentul nostru modern ne permit sa cream proteze care se vor potrivi perfect cu gura dumneavoastra. De asemenea, fixarea protezei se va face intr-un cadru confortabil si complet relaxant pentru pacient.

Timp minim de recuperare

Chirurgii si tehnicienii nostri bine pregatiti se vor asigura ca sunteti vindecat in cel mai scurt interval de timp posibil dupa ce proteza va fi fixata, chiar si in cazurile in care a fost nevoie de un implant. Veti fi capabil(a) sa mestecati si sa comunicati folosind proteza dumneavoastra aproape imediat.

Interventii 100% de succes

Deoarece protezele se comporta exact la fel ca dintii naturali, o buna igiena orala si vizite regulate la dentist sunt necesare pentru a le asigura longevitatea.

Garantia

Experienta, tehnica avansata si materialele folosite asigura un standard excelent de calitate pentru protezele noastre. Clinica Dental One va ofera 7 ani garantie pentru proteze partiale si 10 ani garantie pentru proteze totale.

De ce clinica Dental One?

  • Plan de tratament personalizat
  • Grad de experienta ridicat
  • Stomatologie moderna
  • Grija fata de pacient

Dupa o consultatie completa a starii danturii dumneavoastra, echipa noastra de experti multidisciplinari va va propune un plan de tratament personalizat, care se va mula pe dorintele si planurile dumneavoastra.

Doctorii nostri sunt experti in domeniile lor de specializare si va vor oferi grija si indrumarea de care aveti nevoie pentru a alege tratamentul care vi se potriveste cel mai bine.

Va invitam sa experimentati un concept cu totul nou al stomatologiei moderne, bazat pe echipament inovator, materiale si know-how international.

Aici la Dental One veti fi tratat cu respect si profesionalism desavarsit, si va veti simti in siguranta si confortabil in clinica noastra primitoare si calduroasa. Dispunem de 3 cabinete stomatologice complet echipate, 2 camere de recuperare post-operatorie, un spatiu de primire spatios, terase relaxante si camere frumos decorate.