Cazuri

Ce am facut pentru pacientii nostri

Interventie cu implanturi dentare

Pacientul in varsta de 65 de ani a venit la Dental One cu foarte multe probleme dentare, care necesitau atentia mai multor specialisti, pe: implantologie, endodontie, parodontologie si protetica dentara.

MAI MULTE

Experienta pacient la Dental One

Pacienta a ajuns prima data la Dental One cu o durere a unei masele. Pe baza radiografiilor realizate in clinica, echipa a decis ca dintele se poate salva printr-un tratament pe canal efectuat la microscop

MAI MULTE

Cu familia la dentist

Deseori pacientii nostrii aleg sa vina in familie si se sustin unul pe altul. In cazul familiei Petrescu a fost nevoie de tratamente de rutina: detartraj, air-flow, obturatii simple si sigilari pentru fetita.

MAI MULTE

Fatete dentare

Tratamentele de estetica sunt cele care aduc cu adevarat bucurie, mai ales pentru o femeie speciala. Henrieta urma sa se casatoreasca in cateva saptamani si isi dorea zambetul perfect.

MAI MULTE

Frica de dentist

Frica de dentist nu mai este o noutate. Adi a amanat multi ani sa mai mearga la medic din cauza acestei frici. A reusit sa faca primul pas, cu ajutorul Dr. Remus Stratulat.

MAI MULTE

Sfaturi de la pacient

Aida, este un exemplu de persoana pozitiva si mereu zambitoare, asa ca o dantura sanatoasa este necesara. A decis sa ne povesteasca cum a facut alegerea si care este experienta ei.

MAI MULTE

Vocea pacientilor

Clinica Dental One trateza pacienti din foarte multe tari, nu doar din Romania. In acest video, un pacient din Rusia, Moscova, explica motivele pentru care a ales sa vina la Dental One si ce experienta a avut.

MAI MULTE