Cazuri

Ce am facut pentru pacientii nostri

 

Pacientul în vârstă de 65 de ani a venit la Dental One cu foarte multe probleme dentare acumultate în timp deoarece timp de mai bine de 10 ani a evitat vizita la medical stomatolog,

Problemele dentare acumulate de-a lungul timpului erau evidente şi într-o stare care a impus atenţia mai multor specialişti: implantologie, endodontie, parodontologie şi protetica dentară.

Munca în echipă ne-a ajutat şi de această data să elaborăm un plan de tratament riguros iar la finalul dezbaterilor, echipa medicală a hotărât că este necesară intervenţia chirurgicală.

Pentru realizarea intervenţiei s-a folosit tehnica de inserare ‘’ All On 4’’ de la Nobel Biocare, aceasta a durat 2 ore, timp în care pacientul nu a simţit nici cel mai mic disconfort.

Tratamentului a durat 6 luni, timp în care s-a respectat perioada ideală de vindecare după inserarea implanturilor dentare. Ulterior, pacientiul va reveni la 6 luni pentru controale şi igienizare.

Recomandam tuturor celor care se confruntă cu probleme dentare să evite perioadele îndelungate de aşteptare şi să efectueze în cel mai scurt timp posibil de la apariţia acestor probleme dentare un control la medicul specialist.

Programează-te acum!
Datele tale sunt în siguranță cu noi. New Dental Center 26 SRL proceseaza date cu caracter personal sensibile, pentru acestea a implementat regulamentul GDPR, 679/2016.