Clinica Dental One

Locul unde zambetele prind viata

Clinica Dental One

 

 

Clinica Dental One este mai mult decât o clinică de stomatologie. Am creat îmbinarea perfectă dintre o atmosferă relaxantă, profesionalism, servicii medicale de calitate şi îngrijire completă.

Clinica Dental One beneficiază de:

    •       O locaţie deosebită pe Strada Clucerului din Nordul Bucureştiulu, în apropierea Arcului de Triumf, cu acces la majoritatea mijloacelor de transport.

    •       4 cabinete complet amenajate diferenţiat pe specializări pentru anumite intervenţii dentare.

    •       1 cameră pentru repaus după intervenţiile chirurgicale.

    •       O zonă de aşteptare spatioasă decoarată modern pentru a asigura tot confortul pacienţilor.

    •    Spaţiu de discuţie cu echipa medicală asupra tratamentelor necesare, dotat cu videoproiector şi machete dentare pentru a facilita explicarea termenilor medicali si prezentarea concretă şi pe înţelesul pacienţilor a tuturor intervenţiilor şi tratamentelor propuse de medicul specialist.

    •    O echipă de medici, asistenţi medicali şi personal administrativ focusat pe gestionarea Recepţiei şi Customer Care.

 

Clinica oferă servicii dentare complete, pe toate specialităţiile: protetică, endodonţie, parodontologie, ortodonţie, chirurgie orală, implantologie, estetică dentară, profilaxie.

Deţinem un laborator intern de Radiologie Dentară  şi Laborator de Tehnică Dentară. 

 

Pacienţii care ajung la Dental One sunt atât din România, cât şi din mai multe tări din Europa sau SUA. Datorită managementului intern şi a fluxurilor medicale bine puse la punct se realizează orice intervenţie în interval de 3-5 zile, astfel încât pacienţii străini se bucură de toate avantajele unui tratament dentar de calitate, fac economie şi excursii în Bucureşti şi împrejurimi.

 

Programează-te acum!
Datele tale sunt în siguranță cu noi. New Dental Center 26 SRL proceseaza date cu caracter personal sensibile, pentru acestea a implementat regulamentul GDPR, 679/2016.