Echipa Dental One

O echipă multidisciplinară pasionată de performanţă în medicina dentară

Dr. Andrei Stanciu

Medic dentist-stomatologie generala

1. Cum ai ales aceasta profesie si ce doresti sa obtii pe termen lung?

Alegerea profesiei a pornit de la dorinta de fi in sprijinul celor care au frica de stomatolog si renumita “freza”care ii tine pe multi departe de cabinetul dentar.Interactionand cu ei si problemele lor si aratindu le ca nu au de ce sa le fie teama putem rezolva orice,cu rabdare si intelegere

 

 2. Ce iti place cel mai mult in relatia cu pacientii? 

In timpul interventiei am posibilitatea sa ii explic intregul proces cu amanuntul,etapa cu etapa,pentru a ajuta pacientul sa inteleaga mai bine ce urmeaza sa i se intample.
Dupa interventie ii apreciez atentia si rabdarea,pt ca de cele mai multe ori tratamentele sunt indelungate,iar cand observa rezultatul, incantarea de pe fata pacientului este o recompensa pentru care chiar merita efortul.

 

 3. Ce sfat le-ai da celor cu teama de dentist?

Tinand cont de faptul ca in stomatologia din ziua de azi este foarte important conceptul de tratament fara durere,pacientilor cu teama de dentist le-as sugera safaca primul pas si vor vedea cat de mult a evoluat tehnica in medicina dentara si ca nu mai exista durere. 

 

 4. Ce feedback ai primit de la pacientii si te-a motivat sa-si faci profesia cu profesionalism?

Faptul ca pacientii pleaca cu zambetul pe buze si sunt incantati ca tratamentele efectuate nu au fost dureroase ma motiveaza si ma determina sa muncesc cu placere,incercand sa ofer aceeasi experienta fiecarui pacient in parte.

Ma incanta sa lucrez cu copiii si sa le ofer amintiri placute despre orice vizita la “dentist”.

 

Specializarile si atestarile Dr. Andrei Stanciu

  • Absolvent Facultatea de Medicina Dentara Titu Maiorescu
  • Membru al Colegiului Dentistilor Romani din Bucuresti.

 

Programează-te acum!
Datele tale sunt în siguranță cu noi. New Dental Center 26 SRL proceseaza date cu caracter personal sensibile, pentru acestea a implementat regulamentul GDPR, 679/2016.