Echipa DentalOne

O echipa multidisciplinara pasionata de performanta in medicina dentara

Dr. Simona Preoteasa

Medic ortodont

1. Cum ai ales aceasta profesie si ce doresti sa obtii pe termen lung?

 

Ortodontia a fost materia mea preferata din facultate. Imi place ca fiecare caz este o provocare, ça trebuie sa gandesti o strategie pe termen lung, ca nu este rutina, nu ma plictisesc.???? Imi doresc cat mai multi pacienti care zambesc cu toata increderea si care au o dantura perfect sanatoasa. 


2. Ce iti place cel mai mult in relatia cu pacientii? 

Tratamentul ortodontic este un tratament de durata, se creeaza o relatie medic pacient. Imi place cand la final de tratament scot aparatul si pacientii sunt fericiti. Imi spun ca pot sa zambeasca fara sa-si mai ascunda dintii.

 

3. Ce sfat le-ai da celor cu teama de dentist?

Cred ca este un stres sa ai grija cum zambesti, mai ales in fotografii, astfel incat sa nu se vada dintii, fie ca este vorba de carii, fie ca este vorba de malpozitii dentare, si o data cu inceperea tratamentelor, teama dispare.


4. Ce feedback ai primit de la pacientii si te-a motivat sa-si faci profesia cu profesionalism?

Saptamana trecuta 2 paciente m-au luat in brate dupa ce le-am scos aparatele. Una dintre ele mi-a spus ca i-am schimbat viata. 

Programează-te acum!
Datele tale sunt în siguranță cu noi. New Dental Center 26 SRL proceseaza date cu caracter personal sensibile, pentru acestea a implementat regulamentul GDPR, 679/2016.