Chiar daca sunt sanatosi, toti sau o parte din dintii tai nu arata asa cum ti-ai dori. Stilul de viata sau poate genele au conspirat iar dintii tai arata altfel decat ai vrea.

Fatetele dentare pot fi o metoda de imbunatatire a aspectului dintilor, implicit a zambetului per total. Pot fi patati, ciobiti, nealiniati, inegali etc., toate aceste probleme avand o rezolvare extrem de simpla prin aplicarea fatetelor realizate din ceramica presata Emax, extrem de subtiri pentru care dintele necesita o minima pregatire si anume slefuire.

In continuare iti vom prezenta 4 moduri in care fatetele dentare iti pot imbunatati aspectul dintilor

Culoarea

Dintii pot capata diverse coloratii sau pete dintr-o multime de motive: varsta, anumite tipuri de mancare sau bauturi consumate in exces, fumatul sau chiar diverse tipuri de medicamente pot provoca ingalbenirea lor. In unele cazuri, imbunatatirea igienei orale sau albirea profesionala pot face o diferenta, dar in altele, mai ales in cazul petelor doar pe anumiti dinti sau a dintilor devitalizati(fara nerv), albirea nu ajuta. Fatetele dentare cu aspect natural pot fi o varianta de durata de a-ti recapata luminozitatea zambetului.

Forma

De-a lungul timpului din diverse cauze, cum ar fi de exemplu bruxismul, dintii isi modifica forma, devenind mai scurti si tociti. De asemenea chiar dintii tai naturali pot avea o forma mai rotunjita sau mai ascutita, sau pot avea forme diferite care sa te impiedice sa razi cu pofta. Fatetele dentare iti pot schimba forma naturala a dintilor exact in conformitatea cu ceilalti dinti si cu fizionomia ta, imbunatatind-o, redandu-ti increderea de sine.

Marimea

Un dinte normal ar trebui sa aiba marimea proportionala atat cu buzele cat si cu gingia care se vede atunci cand zambesti. Dintii mai scurti evident nu pastreaza proportia, de aceea cu ajutorul fatetelor se pot „lungi” in asa fel incat sa existe aceasta proportie. Bineinteles ca exista si anumite limitari, cum ar fi in cazul in care o parte a dintelui lipseste. In aceasta situatie o coroana dentara ar fi mult mai potrivita si functionala.

Alinierea si spatierea

Spatiile evidente dintre dinti sau alinierea deficitara ori o muscatura necorespunzatoare(malocluzie) pot fi cazuri ortodontice care se pot rezolva prin aplicarea unui aparat dentar. Dar daca acestea sunt minore, cum ar fi o strungareata, spatii mici intre dinti ori o usoara nealiniere, fatetele pot fi o modalitate mai la indemana de a rezolva problema intr-un timp extrem de scurt.

La Dental One Dr.Stratulat Remus te poate ajuta in gasirea celei mai potrivite metode de imbunatatire a aspectului dintilor. Fatetele dentare pot fi o modalitate foarte rapida si eficienta de a-ti reda zambetul si luminozitatea dintilor. Programarile se pot face la 0744859032

Programează-te acum!
Datele tale sunt în siguranță cu noi. New Dental Center 26 SRL proceseaza date cu caracter personal sensibile, pentru acestea a implementat regulamentul GDPR, 679/2016.