Aparatele dentare Damon vin pe piata cu o tehnologie noua, inedita si mai eficienta decat cele cu care ne-am obisnuit pana acum.
 

Fata de aparatele dentare clasice acestea pot rezolva orice problema dentomaxilara, la orice varsta si fara a fi nevoie de extractii, aparatul actionand si stimuland cresterea osoasa prin fortele arcurilor dezvoltate prin bracketi. Intensitatea cu care actioneaza este una mica dar constanta gratie careia se produce remodelarea si reorganizarea dintilor.

Fiind o tehnologie noua cu o tipologie diferita de bracketi care actioneaza cu forta constanta, durata de purtare a aparatului se poate micsora considerabil fata de purtarea unui aparat dentar clasic. De asemenea si controalele si ajustarile se fac mai rar, Un alt avantaj extrem de placut al aparatului dentar Damon este faptul ca durerea este inexistenta facand purtarea lui mult mai comoda.
Daca pana acum stiai ca ai nevoie de aparat dentar, dar inca nu te puteai hotari asupra celei mai bune variante, cu siguranta aparatul dentar Damon iti va indeplini cerintele cele mai stricte.
 

 

 

Programează-te acum!
Datele tale sunt în siguranță cu noi. New Dental Center 26 SRL proceseaza date cu caracter personal sensibile, pentru acestea a implementat regulamentul GDPR, 679/2016.