Pentru ca primim zilnic zeci de intrebari despre fatetele dentare si in ce consta aplicarea lor, ne-am gandit sa va raspundem tuturor aici.
Estetica dentara transforma vieti prin refacerea totala a zambetului pacientilor, iar fatetele dentare din ceramica presata Emax sunt capul de lista atunci cand vine vorba de tratamente de estetica dentara, fiind o procedura extrem de populara, mai ales in ultimii ani. Daca te-ai gandit sa faci o schimbare, uite la ce te poti astepta.
Prima programare
La prima intalnire cu medicul acesta va face o consultatie a starii generale de sanatate a dintilor, veti purta o discutie in care ii vei spune cum iti doresti sa arate noii tai dinti, ce te deranjeaza in acel moment la forma, culoarea, aspectul general al dintilor, iar medicul iti va propune solutia care tie ti se potriveste cel mai bine. Urmeaza sa se ia un model de studiu pe baza caruia tehnicianul va modela noii dintisori.
Medicul va tine cont de culoarea dintilor tai naturali, de culoarea pe care ti-o doresti si de cea care i se potriveste tonului pielii, de trasaturi si fizionomie, pentru ca fatetele sa ti se potriveasca perfect si sa fie cat mai naturale.

Pregatirea dintilor
La urmatoarea programare, medicul va pregati dintii pentru aplicarea fatetelor provizorii. Acest lucru consta in slefuirea minima(0.03-0.8 mm) a suprafetei dintelui, pentru ca fatetele sa fie aliniate perfect. Atunci iti poti vedea noul zambet si poti cere modificari.
„In culise”
Pana cand fatetele vor fi aplicate definitiv, tehnicianul va lucra de zor ca noii tai dinti sa fie pe masura asteptarilor tale. Pregatirea fatetelor este un proces migalos, tocmai pentru ca la final acestea trebuie sa fie perfecte. Ele sunt pictate manual, fiecare in parte, astfel nuanta va fi una de un alb extrem de luminos dar foarte natural in acelasi timp.
Aplicarea fatetelor definitive
Pentru a elimina orice disconfort in timpul interventiei, se aplica un anestezic local ca tu sa fii fara griji si sa te poti relaxa in asteptarea noului zambet. Fatetele provizorii vor fi inlocuite cu cele definitive. Inainte de a le aplica, medicul va curata foarte bine dintii, apoi aplica pe rand fiecare fateta in parte

Speram ca te-am lamurit iar la prima programare vei veni pregatit sa incepi un nou capitol al vietii tale:).

Programează-te acum!
Datele tale sunt în siguranță cu noi. New Dental Center 26 SRL proceseaza date cu caracter personal sensibile, pentru acestea a implementat regulamentul GDPR, 679/2016.