În clinica noastra ne întâlnim în fiecare zi cu pacienți care sunt terifiați de dentist. Vin forțați de împrejurări, când durerea este foarte puternică sau estetica este afectată major. Și asta din cauza fricii care îi determină să amâne vizitele la medic poate chiar ani de zile.

”Mi-e teamă că o să leșin dacă ajung la dentist”, asta spun foarte mulți dintre pacienti, insa frica în momentul acesta nu mai este justificată, este doar o reminescență din copilărie ori a experiențelor nefericite avute în locul nepotrivit. Din fericire medicina dentară avansează în continuu. La fel și metodele de tratament, unele minim invazive, și la fel aparatura. Dacă mergi la o clinică unde se foloseste aparatură de ultimă generație nu numai că nu vei simți niciun fel de durere în timpul intervențiilor, dar problemele vor fi rezolvate mai rapid și mai eficient decât ți-ai imaginat.

           Am auzit cu toții de povești spuse de părinții noștri cu experiențele lor de-a dreptul traumatizante cu medicii stomatologi sau ai chiar tu povesti bune de impartasit. Pacienta noastra Raluca ne-a povestit chiar dupa prima vizita o experienta traita la un alt cabinet, inainte sa ajunga la noi. S-a dus pentru extracția molarului de minte la medic, era așezată și tocmai se pregătea anestezia. În momentul în care medicul s-a apropiat, iar ea a vazut efectiv seringa s-a speriat atât de tare încât a leșinat. ….inainte de înțepătură sau de extracția în sine :). Deci toată starea de frică a fost autoindusă. Important este ca înainte sau după ce te așezi pe scaun, dacă apare o stare de disconfort să-i comunici imediat medicului. El va ști cum să rezolve problema.

Ai încredere în medicul tău, si el isi doreste sa ai o experienta placuta, sa colaborati si sa pleci cu zambetul pe buze. Conexiunea pe care o ai cu medical tau face ca rezultatele să fie pe măsura așteptărilor tale, dar și ale lui. In Clinica Dental One, sigur nu vei leșina ☺ toata echipa te primeste cu o atitudine pozitiva, spatiul este gandit pentru confortul tau si fiecare interventie este facuta cu rabdare si cu acordul tau. 

 

Programează-te acum!
Datele tale sunt în siguranță cu noi. New Dental Center 26 SRL proceseaza date cu caracter personal sensibile, pentru acestea a implementat regulamentul GDPR, 679/2016.