Promoții

Ti-am pregatit 3 oferte speciale, perfecte pentru frumusetea zambetului tau de invidiat

Fie ca iti doresti sa beneficiezi tu de aceste servicii dentare, fie ca iti doresti sa oferi CADOU unei persoane dragi, noi iti stam la dispozitie.

 

In plus, poti achiziotiona VOUCHERE CADOU, in valoare de 150, 200 sau 500 lei, pe care sigur cei dragi tie le vor aprecia. Ne ocupam de livrare, asteptam telefonul nou cu toate detaliile. :) 

Pachet de cuplu

Perfect pentru persoanele care isi doresc sa vina impreuna la clinica si pentru a-si pastra dantura curata si sanatoasa pe termen lung.

MAI MULTE

Pachet de nunta

Urmeaza in perioada urmatoare marele eveniment si iti doresti ca pozele sa iasa perfect? Sigur o dantura alba si luminoasa va ajuta :)

MAI MULTE

Albire dentara

80% dintre persoane isi doresc dinti mai albi si un zambet cat mai luminos.

MAI MULTE

Voucher CADOU 100 Euro la fatetele dentare din ceramica presta EMAX

Daca suferiti din cauza unor dinti strambi, patati, cariati sau deteriorati, care va afecteaza zambetul, trebuie sa stiti ca medicina dentara moderna a venit cu solutia perfecta - fatete dentare, ce nu necesita decat o interventie minim invaziva asupra danturii dumneavoastra. Intr-un interval scurt de timp, de pana la doua saptamani, va puteti reface zambetul dorit prin interventia cu fatete dentare. Acestea functioneaza ca o imbracaminte si un scut pentru dantura, acoperind partea din fata a dintilor pentru o imbunatatire considerabila a aspectului si pentru corectarea imperfectiunilor

MAI MULTE