Tehnologie

Folosim tehnologie de ultimă generaţie în domeniul stomatologiei

Laborator de Radiologie şi Tomografie Dentară

 

Dental One este una dintre puţinele clinici din Romănia care deţin un aparat tomograf propriu şi poate efectua toate tipurile de radiografii necesare, atât radiografii 2D: panoramică şi retroalveolară, căt şi radiografii 3D: computer tomograf cu programe computerizate pentru ortodonție și implantologie de ultimă oră, pregătite să facă față oricărei cerințe în domeniul radiologiei dentare.

 

Utilizând cel mai mic nivel posibil de radiaţii, acest echipament permite vizualizarea tridimensională a dinţilor şi a structurilor înconjurătoare. Pentru a fi siguri că numai regiunea afectată este scanată, se pot selecta mai multe dimensiuni pentru radiografie cu un minim de radiaţii.

 

Tomograful tridimensional asigură un diagnostic rapid şi o planificare sigură a intervenţiilor de către echipa medicală. Radiografiile sunt folosite pentru diagnostic, evaluarea sistemul osos, localizarea precisă a structurilor vitale şi pentru endodontie (tratamentul nervului) şi planificarea operaţiilor complexe.

 

În plus, medicul implantolog crează modele tridimensionale ale danturii unui pacient ce permite o planificare cumputerizată a poziţionării implanturilor în zonele dificile. Acest lucru este posibil datorită unui soft unic, care permite chirurgia controlată de către computer.

 

Programează-te acum!
Datele tale sunt în siguranță cu noi. New Dental Center 26 SRL proceseaza date cu caracter personal sensibile, pentru acestea a implementat regulamentul GDPR, 679/2016.