Tehnologie

Folosim tehnologie de ultimă generaţie în domeniul stomatologiei

Microscop endodontic


 De ce aveţi nevoie de tratamente dentare efectuate la microscop?

 

În stomatologie există o specialitate numită endodonție, care se ocupă cu tratarea afecțiunilor din interiorul dintelui. Această specialitate a medicinii dentare diagnostichează, tratează și previne patologia pulpara. La clinica Dental One, tratamentele endodontice se fac cu ajutorul microscopului endodontic.

 

Din ce în ce mai mulți pacienţi aleg să facă tratamente endodontice acolo unde există un microscop endodontic, deoarece rata succesului tratamentelor efectuate astfel, crește de la 50% la 90%. Nu numai că șansa de reușită a unui tratament normal creşte considerabil, dar cu ajutorul unui microscop endodontic se pot observa alte afecțiuni. Medicul poate descoperi canalele atipice, eventualele ace rămase pe canale în cazul retratamentelor și chiar afecțiuni gingivale ascunse.

 

Evoluţia tehnicilor folosite în medicina dentară şi aparatura performantă asigură în acest moment succesul multor tratamente dentare. În endodonţie, folosirea microscopului face diferenţa şi asigură reuşita tratamentului pe termen lung.

 

Cabinetul pentru tratamentele endodontice este dotat cu: Endomotor VDW Reciproc, Ultrasonic Scaler Satelec, Sistem de obturare la cald 3D Beefill VDW, Sistem de inregistrare.

 

Aceste echipamente asigură:

   •       Rata ridicată de succes cu condensarea verticală la cald - 90%

    •       Obturare sigură a întregului sistem de canale radiculare: canale laterale, canale ovale, ramificări, istmi

    •       Captuşeala omogena şi densă

    •       Captuşeală mai rapidă decăt prin metoda compactării laterale

    •       Risc minim de fractură radiculară.

    •       Plasare uşoară a pivoţilor radiculari: captusirea până la nivelul dorit elimină necesitatea îndepărtării gutapercii

    •       Restaurarea adezivă poate fi realizată într-o singură şedinţă

 Pentru efectuarea de tratamente dentare cu microscop endodontic folosim aparatură de ultima generaţie de la producatori de renume în domeniu: Plannmeca, Vatech, Ritter.

 

Programează-te acum!
Datele tale sunt în siguranță cu noi. New Dental Center 26 SRL proceseaza date cu caracter personal sensibile, pentru acestea a implementat regulamentul GDPR, 679/2016.