Tratamente

Fiecare tratament este efectuat cu aparatura performanta si cu materiale premium

E posibil sa-ti fie greu sa intelegi termenii medicali folositi in medicina dentara si vrem sa iti oferim o discutie pe baza cazului tau in care echipa medicala iti va explica pe intelesul tau starea de sanatate a fiecarui dinte, ce tratamente are nevoie pe termen scurt si pe termen lung si care e solutia ca dantura ta sa fie impecabila.

Implanturi dentare

Medicii nostri experti in chirurgie orala si maxilo-faciala va vor evalua starea de sanatate a dintilor si va vor recomanda tipul de implant dentar cel mai potrivit pentru dumneavoastra.

MAI MULTE

Estetica dentara

Priceputii nostri tehnicieni si experti in stomatologia estetica proiecteaza fatete dentare perfecte pentru a va infrumuseta zambetul.

MAI MULTE

Parodontoza

In clinica Dental One, se efectueaza initial teste genetice urmand sa se intocmeasca un plan de tratament pe termen lung, pentru a preveni sau trata parodontoza.

MAI MULTE

Ortodontie

Dental One se ocupa sa va faca un zambet perfect cu ajutorul ortodonției. Astfel, rezolvam alinierea dintilor, spaţieri, asimetrii, anomaliilor, probleme de ocluzie sau asiguratam alte etape dintr-un tratament complex. Aceste modificări se fac prin intermediul aparatelor dentare.

MAI MULTE

Extractii dentare

Cand auziti de extractie dentara va ganditi la durere ? La Dental One 90% dintre pacienti au iesit relaxati din cabinet si au spus ca nu se asteptau sa fie atat de usor si le pare rau ca au amanat atata timp.

MAI MULTE

Tratamente de canal

Dupa o consultatie completa a starii danturii dumneavoastra, echipa noastra de experti multidisciplinari va va propune un plan de tratament personalizat, care se va mula pe dorintele si planurile dumneavoastra.

MAI MULTE